Politika privatnosti:

Uzimajući u obzir naše usluge, beležimo lične podatke kupaca, učesnika i posetilaca na našem veb-sajtu/našim veb-sajtovima Triple Tonic snosi odgovornost za skladištenje i obradu ovih ličnih podataka. Molimo vas da pažljivo pročitate ovu politiku privatnosti.vada pažljivo pročitate ovu politiku privatnosti.

Triple Tonic veoma posvećeno štiti privatnost svojih klijenata i posetilaca veb-sajtova. Lične podatke zato brižljivo skladištimo, obrađujemo i obezbeđujemo. Triple Tonic u potpunosti poštuje sve obaveze koje proističu iz Opšte regulative o zaštiti podataka (Regulativa (EU) 2016/679) i drugih zakonskih akata o privatnosti. Nosiocem usluga je: Triple Tonic BV ima registrovano sedište u Pelmolenlaan 16-18, 3447 GW Woerden, Holandija, u registrovana pod PDV broj NL 853005849B01.

Lični podaci

Kada posećujete naš(e) veb-sajt(ove) ili kada se registrujete za učešće u nekoj od naših promotivnih kampanja, za (mobilnu) uslugu, za bilten ili ako ste već učesnik na našem servisu, vaše lične podatke registrujemo tek pošto ste dali specifičan i informisan pristanak za to posredstvom jasnog i potvrdnog prihvatanja.
Lični podaci koje skladištimo i obrađujemo su:
• datumi registracije i odjave;
• e-pošta
• broj telefona
• podaci o uređaju
• IP adrese i vremenske oznake;
• Sajtovi na kojima ste bili neposredno pre nego što ste ušli na naš sajt (takozvani uputni-url);
• Informacije koje svojevoljno unesete na našem sajtu.Ove podatke koristimo za sledeće namene:
• da poboljšamo naše usluge;
• da obradimo moguće učestvovanje u takmičenjima, promocijama i drugim događanjima;
• da vam pružimo informacije o novim proizvodima i uslugama;
• da pružimo informacije trećim licima kako bi mogli da vam daju ponude i dodatne informacije putem telefona i e-pošte, osim ako niste odbili ove načine komunikacije

Vaši lični (kontakt) podaci mogu biti ustupljeni kompanijama koje pripadaju istoj grupi kao i kompanija Triple Tonic, kao i njenim sponzorima i poslovnim partnerima. Ove strane vam isto tako mogu slati informacije o grupnim popustima ili drugim ponudama. Vaše podatke zadržavamo onoliko dugo koliko želite da vam pružamo informacije o novim proizvodima i uslugama.

Vaša adresa e-pošte

Vaša adresa e-pošte može biti upotrebljena da biste bili (bolje) informisani o različitim ponudama, cenama, uštedama i grupnim popustima. Vaša adresa e-pošte se ponekad može iskoristiti da biste bili obavešteni o ponudama i različitim vrstama kampanja drugih kompanija. Takve kompanije su unapred pažljivo odabrane.

Vaš broj mobilnog telefona

Vaš broj (mobilnog) telefona može biti upotrebljen da vam se prikažu i ponude neke usluge i da se zaključe i izvrše sporazumi. Ukoliko ste naveli da ste zainteresovani, možemo takođe da vaš broj mobilnog telefona upotrebimo za komunikaciju sa vama i da vas redovno obaveštavamo o (novim) proizvodima i uslugama.

Sesije pretraživača i IP adresa

Koristimo IP adresu vašeg računara. IP adresa je broj koji je automatski dodeljen vašem računaru kada posećujete Internet, na primer neki od naših sajtova ili ciljne stranice. IP adresa vašeg računara može biti upotrebljena da biste videli kako se naš veb-sajt koristi i da bi se sastavile analize i izveštaji sa anonimnim podacima.

Kolačići

Kolačići se koriste na našem veb-sajtu. Kolačiće takođe stavljaju i treće strane kojima smo to omogućili. Takođe, stavljamo i funkcionalne kolačiće koji omogućavaju dobro funkcionisanje veb-sajta.

Kolačiće koristimo za sledeće namene:
- da prilagodimo naše sadržaje interesovanjima posetilaca našeg veb-sajta;
- da generišemo statistiku i steknemo uvid u način na koji posetioci koriste naš veb-sajt i druge kanale za komunikaciju;
- da optimizujemo naše usluge za posetioce u okviru naše grupe;

Politika zadržavanja

Zadržaćemo vaše lične podatke onoliko dugo koliko je potrebno da se pomoću njih ostvare namene određene u ovoj Politici privatnosti ili da se ispune zakonske odredbe.

Pravo na pregledanje, ispravljanje, brisanje i prenosivost podataka

Uvek imate pravo da proverite/pregledate lične podatke koje o vama čuvamo. Ukoliko su ovi podaci netačni, možete nam pomoći da ih ispravimo. Takođe, imate pravo da zatražite da obrišemo vaše lične podatke ili da vam obezbedimo pristup ličnim podacima na nosaču podataka. Zahtevi ove vrste se uvek uvažavaju. Ova prava možete ostvariti tako što ćete na kontakt adresu sajta poslati e-poštu zajedno sa skeniranom kopijom vašeg pasoša i skorašnjim računom za komunalnu uslugu na kojem se nalazi vaše ime i adresa. Svi poslati dokumenti će biti uništeni kada završimo sa obradom vašeg zahteva.

Odjavljivanje

Ako više ne želite da primate informacije/e-poštu od info-rs@mobile-info.cc, u bilo koje vreme možete otkazati prijavu klikom na link u poruci koju dobijete na mobilnom telefonu i/ili klikom na link u e-pošti koju ste dobili. Kao rezultat, više nećete primati informacije za koje ste možda zainteresovani. Možete jednostavno blokirati mogućnost korišćenja podataka za nas i ustupanje vaših ličnih podataka našim pridruženim kompanijama, sponzorima i partnerima od strane Triple Tonic Za informacije u vezi sa ovim, pošaljite e-poštu na info-rs@mobileinfo.cc

Bezbednost

Na osnovu prirode naših usluga i usled poverenja koje ljudi moraju imati u Triple Tonic, preduzimamo sve odgovarajuće tehničke i organizacione mere da bismo obezbedili obradu ličnih podataka koja je u skladu sa Opštom regulativom o zaštiti podataka (Regulativa (EU) 2016/679).

Linkovi ka drugim veb-sajtovima.

Na ovom sajtu videćete brojne hiper-linkove ka drugim veb-sajtovima. Mi ne možemo snositi odgovornost za aktivnosti upravljanja podacima ovih organizacija.

Ovlašćenje za lične podatke

Naravno, rado ćemo vam pomoći ako imate prigovor na način obrade vaših ličnih podataka. U skladu sa Aktom o privatnosti, imate pravo da podnesete žalbu instanci Commissioner for Information of Public Importance and Personal Data Protection po pitanju ovakve obrade ličnih podataka. U vezi sa tim možete kontaktirati Commissioner for Information of Public Importance and Personal Data Protection

Klauzula o odbijanju odgovornosti

Sadržaj ovog sajta ima svu našu pozornost i brižljivo se obrađuje. Međutim, ne možemo garantovati da su prikazane informacije 100% tačne. Ova izjava o privatnosti je modifikovana 19/04/2021.